Vasaros stovykla be vaikų

Liepos mėnesį absoliučiai galiu įvardinti kaip atostogų mėnesį, per kurį nesugebėjau nei įkelti naujų straipsnių, nei aplankyti naujų vietovių. Tuo pačiu puslapio administravimas buvo ženkliai mažesnis lyginant su praėjusiais mėnesiais. Bet kokiu atveju nėra ko liūdėti, nes namų darbai buvo atlikti jau anksčiau. Jeigu gerai pamenu, kartu su birželio mėnesio publikacijomis buvau užsiminęs, jog vasaros straipsnių ciklą turėtų apimti apleistos, uždarytos vaikų vasaros stovyklos. Štai ir dar viena vaikų vasaros stovykla, kurioje nebėra nei vaikų, nei vasaros pramogų.

Vasaros stovyklos pramogos užsibaigė visiškai neseniai. Tai galime įvertinti pagal stovyklos likusį inventorių (kurio iš tikrųjų jau nebėra fotosesijos metu) ir atsižvelgiant į pastatų būklę. Nors mano „neseniai” supratimas kartais gali reikšti du, trys ar netgi keturi metai.

Stovykla įsikūrusi nuošaliau nuo miesto, pušų apsuptyje. Didžioji dalis jos struktūros sudaro gyvenamieji nameliai, namai, o toliau seka valgykla, sporto salė, laisvalaikio patalpos, čia dirbusių ir gyvenusių stovyklos vadovų „būstinė”. Ežero čia nėra lyginant su prieš tai publikuota stovykla, bet tą puikiai atstoja čia esantis nedidelis upelis. Yra tik vienintelis dalykas siejantis anksčiau publikuotas stovyklas – nutrauktas finansavimas.

Ačiū, kad skaitote, linkėjimai nuo ApleistosVietos.lt autorių!

Publikuota: 2020-08-11

Komentarų nėra

Rašyti komentarą:

Draudžiama komentarų skiltyje skelbti vietovių pavadinimus ir jų lokacijas.